Skema til kalkulation. Dato 07 /01-2016
Varens navn: Rødvinsbraiseret
lammeskank med kartoffel/gulerodspuré___
Antal couverter: 1_______
Kolonne 1
|
Kolonne 2
|
Kolonne 3
|
Kolonne 4
|
Kolonne 5
|
Kolonne 6
|
||
Råvarerart
|
Mængde
|
Kostpris
ekskl.
moms
pr. kg/li-ter/stk.
|
Om-regnings-tal for tilberedningssvind
|
Kolonne 2x3x4
|
Indkøb.
Kolonne 2x4
|
||
Lammeskank
|
0,250 kg
|
81,50
|
kr
|
-
|
20,375
|
kr
|
0,250
|
Bladselleri
|
0,05 kg
|
60,50
|
kr
|
-
|
3,025
|
kr
|
0,05
|
Gulerødder
|
0,05 kg
|
5,50
|
kr
|
-
|
0,275
|
kr
|
0,05
|
Løg
|
0,05 kg
|
6,50
|
kr
|
-
|
0,325
|
kr
|
0,05
|
Hvidløg
|
0,1 stk.
|
33,00
|
kr
|
-
|
3,3
|
kr
|
0,1
|
Soltørrede tomater
|
0,025 kg
|
54,00
|
kr
|
-
|
1,35
|
kr
|
0,025
|
Perleløg
|
0,075 kg
|
30,50
|
kr
|
-
|
2,265
|
kr
|
0,075
|
Chili
|
0,025 stk.
|
50,50
|
kr
|
-
|
1,2625
|
kr
|
0,025
|
Laurbærblade
|
1 stk.
|
55,00
|
kr
|
-
|
55,00
|
kr
|
1,0
|
Frisk timian
|
1,25 stk.
|
516,60
|
kr
|
-
|
645,75
|
kr
|
1,25
|
Rødvin
|
0,075 l
|
49,00
|
kr
|
-
|
3,675
|
kr
|
0,075
|
Bacon
|
0,05 kg
|
58,00
|
kr
|
-
|
2,9
|
kr
|
0,05
|
Balsamicoeddike
|
1 stk.
|
55,00
|
kr
|
-
|
55,00
|
kr
|
1
|
Hvedemel
|
1 stk.
|
16,50
|
kr
|
-
|
16,50
|
kr
|
1
|
Olivenolie
|
1 stk.
|
84,00
|
kr
|
-
|
84,00
|
kr
|
1
|
Kartofler
|
0,1 kg
|
26,00
|
kr
|
2,6
|
kr
|
0,1
|
|
Div: (salt, peber)
|
1 stk.
|
-
|
kr
|
||||
Kostpris i alt
|
897,60
|
kr
|
(Nr. 4 - Nr. 5 - Nr. 6= Nr. 7: NS.)
1)Bruttosalgspris inkl.
moms
Faktor:___2,5 x kostpris = 2244,00_
Faktor:___2,5 x kostpris = 2244,00_
2)Bruttosalgspris
(Afr.) = 2244,00_
3)BS pr. stk =_561,00_
4) BS. (Nr. 2) _2244,00_ 3)BS pr. stk =_561,00_
5) - Moms_20 % _448,8_
6) - Betjen.13,1 % _293,9_
------------------------------------------------------
(Nr. 7 – Nr. 8 = Nr. 9: DB)
7) Nettosalgspris ____1501,3___
8) - Kostpris __603,7___
-------------------------------------------------------
9) Dækningsbidrag __897,60___
------------------
10) Kalkuleret Dækningsgrad:
DB (nr.9) x 100
= 897,60 x 100 = 59,78
%
NS (nr.7) 1501,3
Ingen kommentarer:
Send en kommentar