torsdag den 7. januar 2016

Madanmeldelse


Jeg har Onsdag D. 28/10 været gæst til en restaurant åbning, på Århus Tech.
Udenfor er der koldt, træerne taber deres blade og himlen er grå.
Det starter med at vi bliver mødt af en flok sure køkken folk, der råber og vrisser, lige så snart man spørger dem om noget. 
Vi sidder ude i restauranten, som faktisk er meget hyggelig - og kan kigge lige ind i køkkenet. Alle i køkkenet er stressede, løber rundt og det hele er et stort rod. 
Vi starter med, efter alt for lang ventetid, at få serveret en tallerken med farseret kylling, kartoffelmos, svampe sauce og nogle blancherede/sauterede grøntsager.
Jeg starter med at smage på kyllingen, som er blevet koldt og og skindet "slatten" det mangler salt og de måtte godt have udladet skindet.  
Kartoffelmosen havde en underlig smag og var også blevet kold, grøntsagerne var alt for hårde (de skulle have været blancheret inden sauteringen.) Svampe saucen var også blevet kold, men smagte fint, jeg savnede dog selve svampene i saucen. Alt i alt manglede hovedretten smag og varme. 



Vi får derefter serveret desserten som består af en vanilje is på en bund af chokoladekage og på toppen, marengs. Chokoladekagen var meget klæg og slet ikke færdigbagt, vanilje  isen var smeltet og indeholdte alt for meget vanilje. Marengsen smagte som den skulle men der var alt for meget af den, retten samlet var meget kvalm. 



Man kunne godt se at de havde meget travlt, men selvom man har travlt må kvaliteten af maden ikke falme, og det gjorde den. 
Jeg synes ikke at det var en specielt god restaurant åbning, men det var også første gang.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar