Vi var i sidste uge, ude på virksomhedsbesøg. Vi valgte så at besøge Restaurant Et, og interviewe dem om restauranten.
Spørgsmål og svar på interview af Restaurant Et
1. Hvad er i for en restaurant?
- restaurant 1. klassisk fransk brasserie åbnede for 7 år siden, November 2008
- restaurant 1. klassisk fransk brasserie åbnede for 7 år siden, November 2008
2. Hvad laver i af mad?
- franske klassikere osv
- franske klassikere osv
3. Hvor mange er i/ medarbejdere?
- ca. 10 fast ansatte + 10-15 ekstra tjenere
- ca. 10 fast ansatte + 10-15 ekstra tjenere
4. Hvor lange er jeres arbejdsdage?
- arbejder fra 9-23
- arbejder fra 9-23
5. Hvor mange fridage har i?
- 3 fridage. arbejder 4 dage om ugen ca.
- 3 fridage. arbejder 4 dage om ugen ca.
6. Har i nogen kokkeelever?
- ja kokkeelever, 4. + en tjener elev, kommer igennem alt.
- ja kokkeelever, 4. + en tjener elev, kommer igennem alt.
7. Hvornår har i mest travlt på året?
- jul er den travleste tid, fra september til januar ca.
- jul er den travleste tid, fra september til januar ca.
8. Har i haft kendte gæster?
- ingen verdens stjerner, men loc, nephew osv har været der.
- ingen verdens stjerner, men loc, nephew osv har været der.
9. Hvilket niveau ligger i på?
- ligger over middel niveau, frederiks høj højeste og derefter Restaurant Et
- ligger over middel niveau, frederiks høj højeste og derefter Restaurant Et
10. Hvad er jeres mest solgte ret?
- stegt tatar rørt tatar med pommes osv
- stegt tatar rørt tatar med pommes osv
11. Hvor tit skifter i menu kort?
- En sidde, Traditionel skifter aldrig, anden side Et Menu skifter hver 6-7 uge
- En sidde, Traditionel skifter aldrig, anden side Et Menu skifter hver 6-7 uge
12. Følger i opskrifter?
- Opskrifter på alt, følger dem, for at have et ens niveau så det bliver ens artet, og ikke alt for forskelligt, når det er forskellige kokke der laver det.
- Opskrifter på alt, følger dem, for at have et ens niveau så det bliver ens artet, og ikke alt for forskelligt, når det er forskellige kokke der laver det.
13. Går i op i økologi og kvalitet af råvarer?
- går meget op i kvalitet, skal smage godt, går ikke så meget op i økologi.
- går meget op i kvalitet, skal smage godt, går ikke så meget op i økologi.
14. Hvad er jeres ambitioner for fremtiden?
- vil altid gerne holde et højt niveau, vil bare gerne ligge ensartet hele tiden. Man er aldrig en bedre kok end de sidste 10 retter man har kørt ind.

- vil altid gerne holde et højt niveau, vil bare gerne ligge ensartet hele tiden. Man er aldrig en bedre kok end de sidste 10 retter man har kørt ind.

Ingen kommentarer:
Send en kommentar